Aleris har et meget aktivt forskningsmiljø, der understøttes af Aleris' Forsknings & Udviklingsfond, der hvert år uddeler SEK 2,5 millioner til virksomhedsnær forskning, der konkret bidrager til forbedringer for vores kunder og samfund.
Forsknings- og udviklingsprojekter
Ny teknik til operation for løs knæskal
Ortopædkirurgi Lars Blønd har for nyligt udviklet en ny og vellykket operationsteknik til behandling af Artroscopisk Trokleoplastik, der udføres med en kikkertoperation.
Opdagelse af sjældne forandringer i hjernevævet
Neurolog Per Cai Sehested er medforfatter på en ny artikel om opdagelse af sjældne forandringer i hjernevævet, der ses ved en MR-skanning.
Forsknings- og udviklingsfond
Aleris' Forsknings- & Udviklingsfond uddeler hvert år cirka 2,5 millioner svenske kroner til virksomhedsnær forskning.
Nyt forskningsprojekt i Øre-Næse-Hals
Øre-næse-hals læge Tejs Klug skal i et nyt forskningsprojekt undersøge om man med fordel kan ændre på kriterierne for fjernelse af mandler.
Kunstigt led i storetåen er et godt alternativ ved slidgigt i storetåen
Michael Stage Pedersen og Mostafa Benyahia er medforfattere på en ny artikel om funktionalitet og holdbarhed af HemiCAP storetåproteser over 6 år.
Nye forskningsresultater i fertilitetsbehandling
Chancen for graviditet er den samme, uanset om man lægger frisk eller nedfrosset blastocyst op ved en fertilitetsbehandling.
Foredrag om forskning i PCOS og fertilitet
Vores fertilitetslæge Marie Louise Wissing holdt foredrag omkring udredning og håndtering af PCOS for fagfolk i den danske fertilitetsbranche,
Kan vi forebygge kapseldannelse
Speciallæge i plastikkirurgi Louise Vennegaard Mielke forsker i forebyggelse af kapseldannelse i forbindelse med silikoneimplantater.
Ny smertebehandling af rygpatienter virker
Med individuel smertebehandling af rygopererede patienter har man på Aleris været i stand til at reducere antallet af ekstra indlæggelsesdøgn.
For patienter
Deltagelse i forskning
Som det største privathospital i Danmark indgår vi naturligt i forskningsprojekter med de danske universitetshospitaler. Det bør du vide.
Patientrettigheder ved forskning
Patienter, som deltager i videnskabelige forsøg, har krav på at få en lang række oplysninger om forsøget, før de giver samtykke til deltagelse.